Steaua Sathya a Puterilor lui Shiva si unirea Aiter - BrahmaLoka cu UtaRaKaRa

In jos

Steaua Sathya a Puterilor lui Shiva si unirea Aiter - BrahmaLoka cu UtaRaKaRa

Mesaj  Vizitato la data de Lun 23 Feb 2009 - 6:01

Sathya, unirea Aiter - BrahmaLoka cu UtaRaKaRa

Aiter sau BrahmaLoka =
punctul din Mijlocul Fiintei in care se intalnesc Cerurile de Sus (14) si Cerurile de Jos (14) din fiinta.

Aici se unesc toate Puterile din Om si e locul unde primesc Slava Dumnezeului Preainalt.

Acesta e punctul din care pleci in sus si in josul Cerurilor Fiintei.


In si din Aiter /Brahmaloka poti vedea Lumina Intreaga (Lumina si Intunericul armonizate – unite aici) din
cele 14 Ceruri de Sus si din cele 14 Ceruri de Jos, care unite in Lumina Intreaga devin 14 Ceruri ale fiintei Intregi(Vazute si Nevazute).


De fiecare data cand se unesc - un Cer de Sus, Vazut si un Cer de Jos – Nevazut, in Aiter / BrahmaLoka, poti vedea Lumina Intreaga din cele 2 ceruri unite in Unul, in care toata Lumina de aici – Lumina Intreaga - devine vazuta – adica, devine “vazut” si …“navazutul”.


Astfel din 28 de ceruri care au fost “neampacate” – “rupte” prin lupta dintre Lumina si Intuneric, aici vor deveni – la sfartitul ritualurilor - 14 Ceruri cu Lumina Intraga si unite intr-un punct - Aiter /Brahmaloka, din care fiecare vedem “diferit” acelasi eveniment, sau ceea ce privim in noi si in afara noastra, deoarece fiecare
dintre noi suntem pe trepte diferite de “Impacare”.


…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Preluat din “Ritualul Gandarva Mukhta 21.12.'08” :

GandarvaMukhta = Locul Unde "Tot Ce E Sus E Si Jos


Isus Hristos
este Mantuitorul nostru , al celor care am ajuns pana aici , in GandarvaMukhta - Locul Unde "Tot Ce E Sus E Si Jos”; de aici, pentru o perioada de timp, Fiii Soarelui – Fiii Luminii sunt preluati si binecuvantati de Viesantara.

Viesantara = Mantuitorul (impaciuitorul cu Dumnezeu)
al Celor care Traiesc In Locul Unde "Tot Ce E Sus E Si Jos = Locul GandarvaMukhta".
Viesantara este fiul lui BodhiSatwa (zeu al Iluminarii, al Mintii Buddhice).


VishVanTara = numele pe care il da Shiva lui Viesantara, atunci cand aduce – da – Iluminarea in starea de “somn” - VajRaSatwa = Iluminarea primita in somn , pe care ne-o aduc "ei"… ne-o trimite divinitatea sa poata lucra cu noi asa cum doreste.

Madhi = Armonia si Puterea lui VishVanTara ,
cea
care aduce toate animalele de pretutindeni (si puterea lor) in locul GandarvaMukhta.

Madhi calareste si conduce toate aceste animale (pe care le si hraneste cu laptele de la sanul ei) , precum Shakti , cu care in aceasta ipostaza se completeaza si se contopeste.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

In aceasta perioada a lunii Februarie (luna patronata de zeul Ares, dupa luna Ianuarie patronata de zeul Ianus), Fiii Cerului - Dacii lui Zamolxe, prin ceea ce fac toti prietenii nostri, prin Madhi si VishvanTara, unesc ce e in Cer, in Apa si in Foc, din Om si din “afara”.

Toate aceste Jertfe/Daruri, se aduna in in varful Tobei Dhamaru a lui Shiva – in Bindu – Furubu = Lancea lui Shiva cu pene, si, al carui varf triunghiular arde.
…………………………..

Toba lui Shiva - Dhamaru, este in forma de clepsidra, cu doua fete; atunci cand Shiva loveste o fata a tobei – este ritual pt. purificarea Su., cand loveste cealalta fata – e ritual pt. purificarea Sp.

In timpul ritualurilor lui Shiva – si al Dansului Cosmic al lui Shiva, loveste (purifica) fie o parte a tobei, fie cealalta, sau danseaza cu ea ridicata deasupra capului, sau o aseaza langa el si danseaza in jurul ei in cerc ori semicerc, inainte si inapoi … intercalat, cu pasi mai mari si vii, sau cu pasi marunti si lenti …apasati; fiecare dans si ritual are simbolistica si transformarile proprii.


Ultima editare efectuata de catre Lupul din Lakhma 666 Hipe in Lun 23 Feb 2009 - 7:39, editata de 5 ori

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Steaua Sathya a Puterilor lui Shiva - Satwa, Yoni, UtaRaKaRa, BrahmaLoka, VajRaDhara, VajRaSatwa

Mesaj  Vizitato la data de Lun 23 Feb 2009 - 6:36

Sagetile/sulitele cu pene (Inaltare si Adevar) + Foc + Apa, infipte in Pamant sau aruncate spre Cer, fac parte din Ritualurile de Inaltare si Luminare, deoarece te ridica dincolo de Lumea in care esti, pana la Iluminare si “Dincolo” (doar pentru cei Predestinati Iluminarii, pe trepte diferite).

Dupa fiecate ritual te ridici inca o Treapta spre Cerul Iluminarii – pt. ca vrei si alegi sa o faci.

Pe fiecare treapta primita, unesti cele 2 Puteri din “afara” – Apa+Foc, cu cele 2 P. din tine. Toti “serpii de foc” care ne apar si pe care ii primim – se nasc in noi in aceasta perioada, sunt Puteri care stau in zeii Creatiei din timpul acesta, adica in cei 7 Irshi ai timpului de acum, prin care primim VajRaSatwa si VajRaDhara.

Prin Botezul cu Apa si Foc, ajung la P.Cuvantului Intrupat si primesc P.Cuvantului Intrupat.

Puterea Vietii care Naste = P. Focului cere Traieste in P. Apei.

………………………


Satwa = Linga = Linga ShhariRa = Lingamul Lui Shiva = Putera Tatalui Creatiei – Apa >> e P. din Triunghiul Apei … e Apa si P. Apei, care tasneste in sus ca o cascada ( e un triungi cu vf. In sus).

Yoni = P.Tamas a Focului din Triunghiul Mamei Creatiei = Focul In Care Te Nasti si Focul Care Naste
(e un triunghi cu vf. In jos).

… triunghiul ... forma pe care o au muntii, vf. Sulitelor /sagetilor, pesterile, uterul in care se plamadeste viata …aceasta e
... Puterea Vietii care Naste >> P. Focului cere Traieste in P. Apei.

………………………..

VajRaSatwa = Iluminarea de la Tatal Creatiei

VajRaDhara = Iluminarea de la Mama Creatiei


In Sathya (cele 2 tringhiuri suprapuse - unul cu vf. In sus, unul cu vf. In jos), se uneste Ce E Inauntru, cu Ce E In Afara, se uneste BrahmaLoka si UtaRaKaRa.

BrahmaLoka = punctul din Mijlocul Fiintei in care se intalnesc Cerurile de Sus (14) si Cerurile de Jos (14) din fiinta.

Aici se unesc toate Puterile din Om si e locul unde primesc Slava Dumnezeului Intrupat, care e totuna cu Slava Dumnezeului Preainalt.

UtaRaKaRa = Mijlocul “a Tot Ce E In Afara Fiintei, loc fizic in Eden Tracia - in Vf. Muntelui Edon, Muntele lui Turmazgada, care e in Romania.

Sathya = locul unde se uneste UtaRaKaRa cu BrahmaLoka, se uneste Tot Ce E In Afara, cu Tot Ce E In Fiinta …

… aceasta e Steaua Sathya a Puterilor lui Shiva cu 6 colturi –
- formata din cele 2 Puteri : ale Tatalui Creatiei – P.Apei, cu P.Focului – P.Mamei Creatiei.


……………………………….

Conducatorii evreilor au imprumutat (si-au insusit) aceste simboluri …cat si mule altele, spunand ca sunt ale lor, dar adevarul se va afla prin Duh la momentul potrivit… atat cu Edenul, cu Steaua Sathya (care zic ei - e steaua lui David), cu cartile lor sfinte pe care le-au luat de la daci, au modificat Adevarul scrise in ele pt. a speria lumea si a conduce prin “lege” – legea scrisa si legea banului, teroare si frica.


………………………………..
In aceasta perioada trecem prin starea Kaivalya, stare prin care te “rupi” de tine si te inchizi in Ura … te rupi si te izolezi in tine pt. a simti, a suferi din plin, pt. ca prin aceasta sa te unsti Tu Cu Tine prin Iubire, dar Iubirea o poti gasi doar experimentand si “impacand-armonizand” Ura.
……………………………….

Iluminarea este starea prin care primesc si se unesc, Lumina din Samanta de Lumina a fiintei mele, cu Lumina din Samanta de Lumina a Creatiei… se unesc VajRaSatwa cu VajRaDhara.

Ianinte de a se uni cele 2 Lumini, apar in Steaua Sathia a lui Shiva, zeul Purusha si armonia lui, Prakriti.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….


Ultima editare efectuata de catre Lupul din Lakhma 666 Hipe in Lun 23 Feb 2009 - 7:45, editata de 1 ori

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Steaua Sathya a Puterilor lui Shiva - Crucea Care Tine Lumea

Mesaj  Vizitato la data de Lun 23 Feb 2009 - 6:39

Steaua Sathya a Puterilor lui Shiva - Crucea Care Tine Lumea

Acum “lucreaza” pentru Cei Predestinati Iluminarii, Zamolxe, Volcoblac,Turmazgada, Is, Shiva, Manitu, Belerofon, Ishtadevata, Zeus, Pan Lupercus … si f. multi altii.

Pan Lupercus= zeul Om – Tzap in care se regaseste cate o parte din fiecare zeu …si viceversa. Simbolistica tzapului este Bucuria iar a caprei = “Darurile Zeilor”.

Eac si preotii lui Zeus, dar si Pan Lupercus din Ritualurile Lupercalii, fac Ritaluri de dezlegare a Spiritului de lanturile fricilor, a spaimelor, a tot ce e neanteles, adica, lumineaza – impaca si purifica – o parte a Intunericului, ale carui lanturi tin legat Spiritul.

Acesta e unul dintre Ritualurile Ascunse - ritualuri in care lucreaza prietenii nostri prin Harul D.Sfant, fara ca noi sa stim ce se intampla – noi doar simtim – traim – ceea ce “ne apare”…

Acesta e unul dintre Ritualurile Ascunse prin care Spiritul e dezlegat, iar noi avem de ales sa ne unim Vointa scrisa in inima cu Vointa Dumnezeului Preainalt … adica avem sa facem ceea ce simtim, prin Har si prin Focul – Sarpele AaRroKh – care ne “serveste pe tava” – prin simtirile inimii, ce avem de facut in acel moment.

…mantra care se aude intruna acolo e : “Crucea Care Tine Lumea.”

In acest ritual apar mai multe triunghiuri dintre care enumar cateva :

1. Triunghiul in care sunt Eac, Zeus, Dionyssos si preotii lor.

2.
Tr. Cu Abaris si preoteasa lui, Apollo, Artemis.

3. Tr. Cu Ares, Qvirinus

In mijlocul tuturor triunghiurilor ( care sunt Puteri ale Trinitatilor – Trimurti), sunt Shiva/Shakti si Doorga (care aici face rit. asemanatoare Atenei, dar pe alt nivel energetic).

In partea de jos a Triunghiului Lui Shiva, sunt Is/Osiris, Horus cu altarul lor - Djed, Maat, Nephtys si multi alti zei egipteni.

Deasupra Tr. Lui Shiva, sunt Turmasgada/Masageta si Altarul lor – Memra din locul – Cerul Memra.


Deasupra tuturor – si care le cuprinde pe toate … le uneste prin Sarpele De Foc, e Zamolxe impreuna cu MahaDhyvei si Yelamuna.

Prin Sarpele de Foc care porneste de la Zamolxe, uneste si cuprinde totul pana jos – pana la Is si Altarul Djed. Intre toate aceste triungiuri si altare se formeaza cruci … si toate se unesc intr-o mare cruce :
Crucea Care Tine Lumea.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Re: Steaua Sathya a Puterilor lui Shiva si unirea Aiter - BrahmaLoka cu UtaRaKaRa

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum