Ritualul PaRaiuShHaNa – August 2010

In jos

Ritualul PaRaiuShHaNa – August 2010

Mesaj  Vizitato la data de Sam 28 Aug 2010 - 18:38

Ritualul PaRaiuShHaNa – August 2010

Zamolxe ne spune ca (acum), Ritualul PaRiuShHaNa se face timp de 10 zile (pana pe 6 Septembrie), pt. Innoirea si Luminarea Intunericului din Om si Dinafara lui.
Intunericul de acum se strange in toate punctele – in toti Yonii Sfinteniei Fiintei (5 + 6), Yoni care absorb tot Intunericul din fiinta si din afara, pt. ca prin Har (prin Har si nu prin efort personal) sa fie transformat in Lumina Intreaga.
Fiecare Yon dintre cei 11 absoarbe Intunericul Innoit, apoi prin Har-prin Puterea Harului, devine un Soare mic, stralucitor.
…………………………………………………….
Personal, tin sa precizez ca acest ritual (fenomen) …toata aceasta transformare (cat si Mantuirea …Unirea …Intregirea …Inaltarea …Indumnezeirea) se face …se fac prin Har,
nicidecum prin fel si fel de meditatii sau impuneri mentale – lumesti, totul e sa “vrei”, apoi sa-ti urmezi indemnul inimii - sa faci – sa traiesti asa cum simti si cum alegi in acel moment.
……………………………………………………..

Is zice ca Geb si Nut hranesc acum Intunericul Innoit, pt. ca din el Sa Se Nasca Lumina.
Lumina Nascuta acum prin ochii Utyei, trece prin Ra pana in ochii lui Horus, iar din ochii lui Horus (Osiris Mantuit) pana in/pe fruntea lui Is …frunte de pe care Lumina “curge” pe maini si iese prin degete - in afara ei.

Acest ritual se suprapune cu Ziua Puterii Intunericului Fiintei (28 August), apoi cu Ziua Puterii Luminii Fiintei (29 August).

Ritualul PaRiuShHaNa este facut acum de catre Shiva Cel MareShiva Cel Intreg (MahaShivaRartri + ShivaNataraja + Shiva Shankara),
…apoi de Zamolxe + Volkoblak + Sabazios, …si Is + Geb + Horus.

Is + Horus, Ra + Utya, Geb + Nut …apar - fiecare pereche, in cate un varf al triunghiului care se vede in noi si pe cerul din afara.

Vizitato
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum